Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

notícies360 del dimarts 16/01/2024


notícies360 – Escolta-ho aquí:


Vols rebre el pòdcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a primera hora del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

– La marca de mobles i decoració amb seu a Sils, Kave Home, ha crescut un 30% durant el 2023. Així ha tancat l’exercici facturant més de 200 milions d’euros. En un comunicat l’empresa explica que aquest creixement es deu a l’aposta que va fer per expandir la seva xarxa de punts de venda i reforçar la presència a França i a Itàlia. Per aquest 2024, Kave Home té previst obrir botigues a Milà, Roma i París.
D’altra banda, Kave Home subratlla que el seu nou centre logístic a Tordera ha estat un puntal per al creixement de la companyia.

– L’aeroport de Girona ha tancat el 2023 superant el milió i mig de passatgers. Aquesta xifra és un 7,7% inferior que la del 2019. Per tant, tot i que la dada indica una certa recuperació de la terminal de Vilobí d’Onyar, encara no s’ha assolit el nivell d’abans de la pandèmia. Un dels elements que haurà d’ajudar a revertir aquesta situació el 2024 és el reforç en la programació de vols de Ryanair, sobretot en els mesos d’hivern. De fet, en l’últim mes del 2023 ja s’ha notat aquest increment de vols en comparació amb l’any passat per part de l’aerolínia irlandesa. El desembre s’ha tancat amb prop de 32.500 passatgers a l’aeroport de Girona, més d’un 129 % més en comparació amb el mateix mes que l’any anterior.

– Al Maresme, l’Ajuntament de Calella ha obert una concessió de serveis per l’explotació d’un bar al Parc Dalmau, al costat del Pavelló Municipal. Així, el govern vol resoldre la necessitat de trdotar d’una zona de restauració aquest espai i, així, potenciar-lo. Aquesta concessió de serveis inclou la gestió del bar i totes les prestacions relacionades amb aquest i té una durada màxima de 4 anys. El termini per presentar-se al concurs públic estarà obert fins al 13 de febrer.

– El Museu Obert de Lloret de Mar ha superat els 147.500 visitants i el mig milió d’euros en ingressos aquest 2023. Així, com assenyala l’Ajuntament, ha registrat les millors dades en tota la seva història.
Tot i això, l’espai estrella de Lloret continuen sent els Jardins de Sant Clotilde. De fet, aquest 2023 han batut el rècord d’assistència històric de tots els equipaments patrimonials del municipi amb més de 118.000 visitants.


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a primera hora del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit