Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

notícies360 del dilluns 8/01/2024


notícies360 – Escolta-ho aquí:


Vols rebre el pòdcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a primera hora del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

– La Fundació Oncolliga Girona obrirà una nova delegació a Lloret de Mar. Així, l’entitat arribarà a les 91 seus repartides arreu de les comarques gironines.
Fins al moment, Oncolliga Girona ha registrat més d’una cinquantena de serveis oferts al municipi com atencions psicològiques o de fisioteràpia, serveis de drenatge limfàtic, sessions de nutrició i sexologia o atencions d’estètica oncològica. Tot i la voluntat de l’Ajuntament i la Fundació d’obrir aquesta nova seu, de moment no hi ha un espai físic.

– L’Ajuntament de Calella ha aprovat el pressupost municipal per aquest 2024. En total, els nous comptes superen els 25 MEUR i han comptat amb els 9 vots a favor dels partits de govern (Junts i PSC).
El pressupost del 2024 és més elevat que el de l’any anterior per l’increment dels ingressos a les arques municipals provinent de la venda de diversos béns immobles i de l’augment de recaptació de la taxa turística. A més, el consistori també assenyala que hi ha una previsió d’actualitzar els impostos propis, com l’IBI i l’ICIO, i de les taxes de taules i cadires a la restauració.
Pel que fa a les partides destaquen la de Cultura amb 970.000 € i la de l’àrea d’Igualtat que ha incrementat un 300% arribant als 40.000 €.

– El Consell Comarcal de la Selva ha organitzat una nova edició del curs de creació i gestió de microempreses a Santa Coloma de Farners. Enguany, aquest curs es farà del 22 de gener fins al 18 de juny.
Es tracta d’una formació subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu dirigida prioritàriament a persones en atur. Les sessions es faran al matí, de 9 h a 14 h, a l’Escola d’Adults de Santa Coloma. En total, el curs es dividirà en tres grans blocs: una formació en gestió empresarial (480 hores), una formació complementària (10 hores) i pràctiques a empreses (40 hores). Les inscripcions ja estan obertes.

– Dolors Fontanals, presidenta de la cadena lloretenca Rosamar Hotels, ha mort aquest dissabte a causa d’una malaltia a l’edat de 80 anys. Fontanals va dedicar la seva vida a l’hosteleria seguint el negoci familiar que els seus pares van impulsar als anys 40 amb l’obertura de l’Excelsior i del xalet Armengol, que més endavant esdevindria l’hotel Rosamar.
La cadena Rosamar Hotels compta amb mitja dotzena d’establiments oberts a Lloret de Mar.


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a primera hora del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit