Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

notícies360 del dilluns 26/02/2024


notícies360 – Escolta-ho aquí:


Vols rebre el pòdcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a primera hora del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

– El grup d’ERC de Sant Hilari ha denunciat en un comunicat que el municipi perd el 29% de l’aigua potable per diverses problemàtiques com fuites o desperfectes. A més, també ha assenyalat que hi ha una manca d’inversió en la depuradora i la xarxa de clavegueram del municipi.
Des de l’Ajuntament de Sant Hilari, amb govern del Partit Independent de les Guilleries, atribueixen aquesta falta d’inversió al fet que l’empresa a càrrec de la gestió del subministrament d’aigua perdés la concessió judicialment. Així, en declaracions a Ràdio Marina, el consistori afirma que treballen per trobar un acord amb l’empresa per solucionar la situació i aconseguir que l’ajuntament tingui el control majoritari del servei de gestió de l’aigua.

– L’Ajuntament de Pineda de Mar ha proposat que l’actual CAP del carrer Tarragona es converteixi en un Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) quan es posi en funcionament el nou CAP del carrer Tribala.
El febrer del 2023 van començar les obres per la construcció d’un nou CAP al carrer Tribala. Des de l’Ajuntament de Pineda assenyalen que el nou centre estaria operatiu a partir de l’estiu de l’any que ve, deixant sense ús el CAP del carrer Tarragona. Per aquest motiu, i davant dels problemes de congestió sanitària, el municipi ha proposat reconvertir el CAP de Tarragona en un CUAP, en un centre d’urgències per a casos d’atenció primària.

– Malgrat de Mar celebra una nova edició del Malgrat Outlet aquest divendres 1 de març. La fira, impulsada per l’Associació de Comerciants de Malgrat de Mar, estarà ubicada a les Peixateries Velles i obrirà de 16 h a 20 h. Amb una dotzena de parades de comerços i empreses locals hi haurà articles rebaixats de fora de temporada d’hivern.

– Santa Coloma de Farners acollirà la primera Jornada Solidària per l’Autisme el pròxim 30 de març. Durant l’esdeveniment, organitzat per l’Associació Teacompanyo, es farà una Marxa Inclusiva de 4 km.
L’objectiu de la Jornada Solidària per l’Autisme, segons l’associació, és celebrar la diversitat i promoure la inclusió per fomentar la consciència i l’acceptació de l’autisme a la nostra comunitat.
La Jornada Solidària per l’Autisme es farà al parc de Sant Salvador de Santa Coloma.


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a primera hora del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit