Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

notícies360 del dijous 30/11/2023


notícies360 – Escolta-ho aquí:


Vols rebre el pòdcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a primera hora del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

– La Diputació de Girona, la Generalitat de Catalunya i la Cambra de Comerç de Girona s’han reunit per constituir la Taula Estratègica de l’Aeroport de Girona. Aquesta trobada representa el punt de partida per iniciar el procés de licitació del contracte de serveis d’assessorament, planificació, negociació i inserció d’espais publicitaris, continguts i accions especials en els mitjans de comunicació i en els mitjans propis de companyies aèries i operadors turístics per a la promoció turística de les comarques gironines i, en especial, de l’Aeroport Girona – Costa Brava.

– Una persona treballadora va perdre la vida després d’haver patit un accident al lloc de feina al Maresme en el darrer trimestre d’enguany. Així es recull a l’Informe de sinistralitat laboral del tercer trimestre de 2023 elaborat per l’Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal. Durant tot aquest 2023, al Maresme s’han registrat un total de 1.941 accidents laborals.
Segons l’informe, hi ha hagut una reducció dels sinistres amb baixa laboral respecte el mateix període del 2022. Ara bé, els accidents que no han obligat la persona treballadora a cursar baixa laboral han augmentat.

– Aquest dilluns s’ha fet pública la incorporació de les 30 entrades noves i les 278 modificacions al Diccionari de la Llengua Catalana (DIEC) d’aquest 2023. Entre les novetats hi ha el gentilici de la comarca del Maresme: “maresmenc” i “maresmenca”. Pel que fa a altres entrades, el diccionari ha incorporat “hacker”, “edatisme” o “birra”. D’altra banda, també s’han incorporat significats a algunes paraules i les definicions de “marit” i “muller” deixen de marcar el gènere de la parella.

– Espinelves torna a acollir una nova edició de la Fira de l’Avet. Enguany, el certamen tindrà lloc del 2 al 10 de desembre i preveu rebre més de 90.000 visitants. Per evitar problemes de mobilitat, l’Ajuntament ha creat unes 200 noves places d’aparcament. Tot i això, el seu alcalde, Antoni Tanyà, recomana visitar la fira els primers dies perquè és quan hi ha menys afluència de gent. De cara a la pròxima edició, s’està valorant oferir un servei de bus que comuniqui Espinelves amb Vic. El certamen tindrà un centenar de parades, 10 més que l’any passat. La meitat s’han construït de nou amb fusta. A més, hi haurà set parades d’avets, totes de veïns del poble. En total, es preveuen vendre uns 3.000 arbres.


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a primera hora del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit