Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

notícies360 del dijous 22/02/2024


notícies360 – Escolta-ho aquí:


Vols rebre el pòdcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a primera hora del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

– L’Ajuntament de Pineda de Mar ha demanat poder reutilitzar l’aigua de la depuradora de l’Alt Maresme per regar, netejar carrers i per abocar-la a la llera del riu Tordera per regenerar el riu i els aqüífers. Ho ha fet durant la reunió que han mantingut l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) i el Consell d’Alcaldes del Maresme aquest dimarts.
La depuradora de l’Alt Maresme es va posar en funcionament el 2012 i recull les aigües residuals dels municipis de Calella, Malgrat de Mar, Palafolls, Pineda de Mar i Santa Susanna. Al dia tracta 54.000 m³ que, fins ara, s’han estat abocant al mar Mediterrani.

– Els partits de l’oposició de Lloret de Mar han demanat a l’alcalde Adrià Lamelas apartar a Joan Antoni Escalona, regidor de Mobilitat i Salut. L’oposició, formada per Tots per Lloret, ERC i Sumem Lloret, reclama en un comunicat que s’aparti al regidor de les seves funcions a l’ajuntament lloretenc fins que s’aclareixi si es va aprofitar o no del seu estatus de secretari de la junta de l’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) de l’Escola Pompeu Fabra per al benefici propi.

– L’empresa gironina Roberlo, que fabrica i ven pintures per a automòbils i superfícies industrials, ha invertit 2 milions d’euros en un nou centre de formació a la seu de Riudellots de la Selva. El nou espai, batejat com a Crom Competence Center, ocupa 770 metres quadrats i ofereix programes teòrics i pràctics dissenyats a mida de les necessitats dels clients que Roberlo té arreu del món. En destaquen les cabines de pintura, que a més de ser de vidre -perquè el formador controli l’alumne des de l’exterior- també permeten ajustar la humitat i la temperatura per recrear les condicions ambientals amb què treballen els clients als seus països. El Crom Competence Center té capacitat per arribar a formar més de 4.000 persones cada any.

– L’equip de Ràdio Marina es trasllada aquest diumenge 25 de febrer al Mercat de Tordera per emetre un programa especial en directe. Durant 3 hores es faran connexions per explicar tots els detalls del Mercat de Tordera, un mercat centenari d’arrels medievals i un dels motors econòmics del municipi.
El programa especial mençarà a les 10 h del matí i es podrà seguir en directe a través de Ràdio Marina (100.3 i 96.2 FM) i de marina360.cat fins la 1 del migdia.


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a primera hora del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit