Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

notícies360 del dijous 21/12/2023


notícies360 – Escolta-ho aquí:


Vols rebre el pòdcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a primera hora del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

– Els grups d’ERC i PSC han arribat a un acord per modificar la regulació dels pisos turístics. Així, han decidit que siguin els ajuntaments els qui decideixin si s’estableix un topall o no. D’aquesta manera, la llista de 262 municipis que sobrepassaven el nombre de llicències i, per tant, s’aplicava la nova llicència necessària per tenir un habitatge d’ús turístic (HUT) s’ha reduït a 140. Si bé a la Selva, Tossa de Mar ha deixat de formar part d’aquesta llista, al Maresme s’hi mantenen els 25 municipis que hi van entrar després de l’anunci d’aquesta la regulació que el Govern va fer al mes de novembre.

– El Departament de Territori prohibirà la construcció de 43.600 nous habitatges en 30 municipis en el tram de costa entre Malgrat de Mar i Alcanar, on no hi entra l’àrea metropolitana de Barcelona. Així ho detalla el pla director urbanístic (PDU) de revisió de sòls no disponibles aprovat definitivament dimecres per la conselleria amb restriccions per combatre la “urbanització excessiva”. Els 43.600 habitatges representen el 41% dels que encara es podien edificar. Es tracta de la continuació del programa de protecció de la Costa Brava, aquest cop en el tram sud del litoral.

– El Consell Comarcal de la Selva ha aprovat un pressupost pel 2024 que supera els 56 MEUR. Aquesta xifra creix és dos milions d’euros respecte a la de l’exercici del 2023.
Des del consell subratllen que aquest pressupost té un fort contingut social. Així, han augmentat partides com les destinades al Pla de Dones, al d’immigració i acollida o la d’ajuts i gratuïtats de menjador escolar. També creixen les inversions en dinamització econòmica amb programes diversos de treball i formació i d’inserció laboral. Entre d’altres també s’incrementa el pressupost en gestió dels residus i s’afegeix una inversió a la planta de compostatge per dotar-la de plaques fotovoltaiques.

– Avui arriba una nova edició de la Fira de Sant Tomàs a Blanes. Com cada 21 de desembre des del segle XVI, la capital de la Selva Marítima acull aquest esdeveniment que marca l’inici del solstici d’hivern. Enguany, la Fira de Sant Tomàs compta amb una setantena de parades repartides entre el carrer Ample, el carrer Raval Sud i el passeig de Dintre.
Una novetat d’enguany al municipi de Blanes és la pista de gel, que s’inaugura, també, avui. Està ubicada a la plaça dels Dies Feiners, darrere de l’Ajuntament. La pista de gel estarà en funcionament des d’aquest 21 de desembre i fins al 4 de gener.


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a primera hora del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit