Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

notícies360 del dijous 18/04/2024


notícies360 – Escolta-ho aquí:


Vols rebre el pòdcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a primera hora del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

– El Departament de Salut ha formalitzat la constitució de l’aliança estratègica de la xarxa assistencial hospitalària de la Regió Sanitària Girona, que inclou la Selva i l’Alt Maresme. Aquesta primera aliança en matèria assistencial a Catalunya vol promoure la col·laboració entre hospitals petits, mitjans i grans i atendre la ciutadania sense que s’hagi de desplaçar fora del seu territori més proper.
L’aliança estratègica, doncs, defineix uns espais territorials i poblacionals per a la planificació de la prestació de la cartera bàsica de serveis, la de referència i la de complexitat. Així doncs, l’hospital de Blanes tindrà com a referència de complexitat l’Hospital Universitari Dr. Josep Trueta (Girona). D’altra banda, per l’Hospital Sant Jaume de Calella, el centre de referència serà l’Hospital Germans Trias i Pujol (Badalona).

– A Lloret de Mar, diumenge van aparèixer més d’una vintena de cotxes amb els vidres rebentats. Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per intentar esbrinar qui hi ha al darrere.
Els fets haurien passat la nit de dissabte a la zona de l’avinguda Puig del Castellet i l’aparcament del Centre d’Atenció Primària (CAP), que està al costat. En total, hi ha 23 cotxes afectats. La policia ha rebut, de moment, nou denúncies: cinc per danys i quatre per robatori a l’interior dels vehicles. De moment, no hi ha detinguts.

– El centre escolar FEDAC de Pineda de Mar s’ha sumat al programa ‘CuEmE’, un programa que busca incentivar les competències emprenedores entre l’alumnat dels cicles superiors de Primària. La iniciativa vol treballar la promoció de valors, habilitats i capacitats vinculades a l’emprenedoria.
Amb CuEmE, els i les alumnes de cinquè de Primària de l’escola FEDAC han creat la seva empresa seguint tots els passos, des dels tràmits per registrar-la, fins a la creació de productes. De fet, aquests productes es vendran des del mes de juny al mercat municipal de Pineda.

– El Jardí Botànic Marimurtra de Blanes ha presentat la primera edició del festival familiar botànic Marimurtíssim. Es tracta d’un esdeveniment, organitzat per la Fundació Carl Faust, que comptarà amb activitats per apropar la botànica a tots els públics.
Martimurtríssim se celebrarà el diumenge 5 de maig de 10 h a 18 h. Durant tot el dia, els jardins acolliran activitats com tallers, gimcanes o visites guiades. A més, durant tot el dia, també hi haurà parades d’oferta gastronòmica de proximitat i un mercat de plantes.


Vols rebre el pòdcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a primera hora del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit