Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

notícies360 del dijous 13/06/2024


notícies360 – Escolta-ho aquí:


Vols rebre el pòdcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a primera hora del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

– L’Ajuntament de Lloret de Mar i una vintena d’establiments d’oci nocturn han firmat un conveni per la contractació d’una desena d’auxiliar de servei d’oci nocturn, amb l’objectiu de garantir la convivència amb veïns i altres visitants que fan estada al municipi durant l’estiu.
El cost econòmic de la contractació d’aquest personal auxiliar ascendeix a 75.910 €, segons l’ajuntament, i l’assumiran les empreses d’oci nocturn participants. Aquest servei arrencarà a mitjans de juliol i durarà fins al setembre. Es durà a terme a l’Avinguda Just Marlès i als carrers propers.

– L’aeroport Girona-Costa Brava frega el mig milió de passatgers entre gener i maig. Això suposa que per la terminal de Vilobí d’Onyar han passat més d’un 84% de passatgers més que l’any passat. En concret, al llarg d’aquest 2024 hi ha hagut 495.875 viatgers que han passat per l’aeroport ubicat a la comarca de la Selva. I d’aquests, gairebé la meitat ho han fet només durant el maig, cosa que confirma el revulsiu que ha suposat l’entrada en temporada d’estiu i l’increment de rutes operades per Ryanair i altres companyies com la britànica Jet2.com. Tot i els bons registres, però, aquest 2024 encara s’està lleugerament per sota xifres prepandèmia. Pel que fa a operacions, durant el maig l’aeroport ha operat 2.390 aterratges i enlairaments, un 53,3% més en comparació amb el mateix mes del 2023.

– L’ONG Ecologistes en Acció ha posat la bandera negra als ports esportius i espigons del Maresme. De fet, ha assenyalat l’”artificialització” de la costa del Maresme. L’ONG ha avisat que en els 46 metres lineals que van de Montgat a Malgrat de Mar s’hi concentren cinc ports esportius i divuit espigons artificials que provoquen problemes d’erosió i pèrdua de sorra. Al conjunt de Catalunya, la bandera negra ha anat a cinc punts més, a banda del Maresme. Així es recull en l’informe anual d’Ecologistes en Acció que analitza 8.000 quilòmetres del litoral de tot l’Estat.

– I en plana cultural, Blanes celebra la 30a Vila Gegantera de Comarques Gironines aquest cap de setmana del 14, 15 i 16 de juny. Aquesta celebració s’havia de fer a l’abril, però es va haver d’ajornar per previsió de mal temps.
La celebració de la 30a Vila Gegantera arrencarà el divendres 14 de juny al vespre amb l’assaig general del ball de vila i la Nit de Foc a càrrec dels Diables Sa Forcanera de Blanes. Durant tot el cap de setmana, però, s’han programat diversos actes i activitats amb els gegants com a protagonistes. En aquesta edició de la Vila Gegantera de les Comarques Gironines de Blanes hi participaran 50 gegants de 20 colles de territori gironí.


Vols rebre el pòdcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a primera hora del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit