Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Normalitzada la circulació de trens entre Arenys i Calella


La circulació de trens de les línies R1 i RG1 entre Arenys de Mar i Calella s’ha normalitzat després que una avaria a la infraestructura a Sant Pol de Mar hagi afectat la línia del Maresme aquest dijous al matí. Segons han informat Adif i Renfe, tècnics d’Adif s’han desplaçant al punt per avaluar la situació i reparar l’avaria.

Les tasques de reparació han durat prop de tres hores en les quals s’han estat fent transbordaments tren a tren a Sant Pol per garantir que els viatgers poguéssin continuar amb el viatge. Així, els usuaris que anaven en tren cap a Barcelona han hagut de baixar a Sant Pol i pujar a un tren que circulava en sentit nord i que feia el recorregut invers.

En sentit contrari, els usuaris que anaven cap a Blanes han hagut de baixar a Sant Pol i pujar a trens que feien el recorregut en sentit sud i que el farien en sentit invers. D’aquesta manera, Renfe defensa que s’ha minimitzat l’afectació i no s’ha perdut la continuïtat en el desplaçament dels viatgers. Segons Renfe s’han produït retards d’uns 30 minuts.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit