Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

“No és que Mycheftool faci moltes coses, fa les coses que un restaurador necessita. Aquesta és la nostra diferència: ser una eina completa des d’on gestionar tot el negoci”


 

Avui, al matí360  de Ràdio Marina ens acompanyen Adrià Bosch i Xevi Garriga, fundadors de Mycheftool. Amb ells parlem sobre aquesta empresa, amb seu a Santa Coloma de Farners.

Com expliquen Bosch i Garriga, Mycheftool neix l’any 2018 del caos. “Tots dos hem tingut família a la restauració”, expliquen, “i volíem fer alguna cosa per aplicar a l’hostaleria, per agilitzar el dia a dia”. Des del seu naixement, els seus creadors apunten que aquesta aplicació va créixer molt “de pressa”. “Avui hi ha 22.000 restaurants a l’aplicació”, diuen.

Mycheftool és una “aplicació de navegador en línia perquè els restaurants puguin gestionar tot el seu dia a dia en un sol lloc”. “Amb l’aplicació hi ha un control del negoci”, afirmen.

“No és que Mycheftool faci moltes coses, fa les coses que un restaurador necessita, aquesta és la nostra diferència: ser una eina completa des d’on gestionar tot el negoci”, sentencien. “Els restauradors s’han d’enfocar a fer un bon menjar i un bon servei, de la resta ens n’encarreguem nosaltres”, afegeixen.

Pel que fa al futur d’aquesta aplicació, Bosch i Garriga assenyalen que estan “en un moment d’expansió per consolidar-nos a Espanya i en tres anys entrar a Mèxic i als Estats Units”.

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit