test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

“No és anar solucionant el problema a mesura que es presenta, és tenir una estratègia conjunta que vagi més enllà d’haver de reaccionar a un temporal concret”


 

Avui, al matí360  de Ràdio Marina ens acompanya Francesc Alemany, president del Consell Comarcal del Maresme i alcalde de l’Ajuntament de Palafolls. Hi hem parlat sobre la intenció de superar l’estratègia “reactiva” i acordar solucions de preservació del litoral a la comarca.

Alemany assenyala que l’estratègia que s’ha anat fins ara ha sigut la d'”anar solucionant el problema a mesura que es va presentant i tard”. Amb aquestes, diu, “no hi ha manera de tenir una estratègia proactiva i molt més eficient, econòmicament parlant, i consensuada entre tots”.

El president de l’ens comarcal reconeix que la situació “és molt complexa” per la presència de línia fèrria, la nacional i de canonades de sanejament al litoral. “Són serveis que estan exposats a la constant afectació dels moviments meteorològics”, diu.

“Hem de ser conscients que aquesta circumstància anirà incrementant-se amb els anys, per això té tot el sentit del món tenir una estratègia comuna per poder solucionar aquesta circumstància”, diu. “Cal adaptar-se i ser resilients a una circumstància que no és volguda, però que és igual de certa”. “El que hem de fer és tenir aquesta estratègia que vagi més enllà d’haver de reaccionar a un temporal concret amb una data”, conclou.

 

 

Amb el patrocini de:

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit