Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

No a la MAT Selva es reuneix amb els candidats del 23J


La plataforma No a la MAT Selva s’està reunint amb diferents representants polítics gironins en el marc de les eleccions generals del 23J. Segons el portaveu de No a la MAT Selva, Xavier Amat, l’objectiu principal d’aquestes trobades és “mantenir la unitat de cara a un possible canvi de govern”.

Amat explica que No a la MAT Selva han aprofitat la campanya del 23J per aprofitar fer trobades amb les formacions polítiques del Congrés i del Senat que tenen representació a les comarques gironines. Així doncs, el portaveu apunta que han tingut trobades amb PDeCat, Sumar, CUP, ERC, PPC, PSC i Junts. Ara bé, des de No a la MAT Selva no descarten trobar-se amb altres partits.

Aquestes trobades tenen diversos objectius, com apunta Amat. D’una banda, mantenir o ampliar la unitat de cara a un possible canvi de govern. De l’altra, aquestes reunions també volen servir per “posar-nos al dia” i reprendre les relacions.

En declaracions a Ràdio Marina, Xavier Amat avança que, fruit d’aquestes trobades, el PP s’ha compromès a treballar per derogar el projecte de la MAT.

“El Partit Popular, a través de Concepció Veray, s’ha compromès a treballar per derogar aquest projecte fallit i ens ha felicitat per la feina que s’ha fet i per com hem anat portant les negociacions per aconseguir una millora pel territori”.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit