Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

No a la MAT Selva alerten que el projecte segueix planificat i reclamen derogar-lo

No MAT Selva recorda que el Govern va anunciar que tenia una alternativa que s'implementaria aviat


La Plataforma No a la MAT Selva reclama al Govern que “no s’esperi més” per derogar el projecte. Des de l’entitat alerten que la línia segueix com una de les infraestructures planificades per l’Estat aquest 2024. Per això, No a la MAT Selva demana que “s’esborri aquesta amenaça”.

En un comunicat, la plataforma recorda la consulta que es va fer a Riudarenes, Sils i Santa Coloma de Farners i que va servir com a altaveu dels veïns al Parlament, a la Diputació i també al Govern per tal que fer sentir el seu malestar amb el projecte. No MAT Selva recorda que el Govern va anunciar que tenia una alternativa, que s’intentaria implementar com més aviat millor.

A l’escrit, l’associació assenyala que el fet que segueixi apareixent la MAT com una infraestructura planificada pel 2024 fa que “en qualsevol moment poden començar les obres”. Així, exigeix que s’aturi i es derogui definitivament. Per tot plegat, han anunciat que seguiran mobilitzant-se amb diverses accions. En concret, es farà una assemblea a la biblioteca Joan Vinyoli de Santa Coloma de Farners, on es va fer la consulta per explicar projectes com la possibilitat de crear una comunitat energètica. A més, hi haurà una exposició amb obres cedides per artistes locals i que entraran a subhasta per poder recaptar fons per l’entitat.

També està prevista una jornada de vols amb globus amb l’objectiu de “posar el crit al cel” contra la MAT.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit