Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Nestlé invertirà 100 MEUR a la fàbrica de Girona per reforçar la fabricació de càpsules i el cafè soluble


Nestlé invertirà 100 MEUR a la fàbrica de Girona en els propers tres anys. L’objectiu és reforçar la fabricació de càpsules monodosi i l’omplert de cafè soluble, amb la tecnologia Spray Dry. La inversió també inclourà la instal·lació de tecnologia d’última generació que, combinada amb l’automatització i la tecnologia digital, accelerarà la millora de la logística i la sostenibilitat de l’empresa. A més, amb aquesta inversió s’espera que augmenti la capacitat de la fàbrica i que en els propers anys es generin “noves oportunitats laborals”. Tot i això, la companyia ja avança que la reorganització d’algunes de les activitats obligaran a tancar l’àrea de fabricació de cafè descafeïnat.

El director de la fàbrica de Girona, Jordi Jaen, celebra la inversió i assegura que es tracta d’un “pas endavant” en la consolidació de la seu gironina com la planta de “referència” del grup.

De fet, la fàbrica de Girona, construïda al 1968, s’ha convertit en una de la més grans de la companyia. A banda del mercat nacional, exporta grans volums de producció a Europa, Amèrica, Àsia, Àfrica i Oceania. En aquests moments, té una plantilla d’unes 870 persones.

Nestlé està present en 186 països i compta amb un total de 276.000 treballadors. La companyia va tancar l’any 2021 amb una facturació de 2.145 milions d’euros.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit