Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Neix ‘Som d’aprop’, la nova marca del Teatre de Lloret per acollir artistes de la Selva

La primera obra d'aquesta nova marca es representarà aquest divendres


El Teatre de Lloret ha creat una nova marca per acollir artistes i companyies de la comarca de la Selva. Amb el nom ‘Som d’aprop’, aquesta iniciativa vol donar valor als processos de creació de proximitat. Amb aquestes, el teatre lloretenc ja ha programat fins a quatre obres per aquests primers mesos del 2024.

Des del Teatre de Lloret, la seva directora, Amaranta Gibert, assenyala que han detectat que molts artistes i companyies han decidit residir en municipis de la comarca de la Selva per crear noves propostes. Així, des de l’equipament lloretenc, volen acollir les noves programacions i apropar-les al públic.

La primera obra de ‘Som d’aprop’ arribarà a l’equipament aquest divendres a les 20 h. Es tracta de l’espectacle Escuchas del paisaje de l’Monte Isla establerta a Sils. L’obra d’aquesta companyia que enguany estrenarà proposta al Festival Grec de Barcelona, planteja un espectacle reduït i sense actors per explorar la relació del públic amb l’espai.

Les altres obres són En mitad de tanto fuego, un monòleg que dirigeix el lloretenc Xavier Albertí (2 de març) i L’últim viatge, el documental dels lloretencs Pere Cabañas i Òscar Rodbag (16 de març). També l’espectacle Sueños de mujer amb Carolina Villegas i Brenda Delgado (18 de maig), residents a Blanes i Lloret.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit