Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Neix la Plataforma Acció Feminista a Blanes


Dissabte passat, en el marc d’una assemblea oberta celebrada a la plaça Espanya de Blanes, es va presentar la formació del col·lectiu Plataforma Acció Feminista.

Plataforma Acció Feminista es presenta com un espai ampli, reflexiu i divers on pugui aplegar-se tothom que vulgui treballar per reivindicar “que les dones tinguem una igualtat real en tots els àmbits de la vida”. De fet, i com recull el manifest que van llegir Isabel Gaitan i Marta Afuera, portaveus del col·lectiu, aquest col·lectiu neix després del desmantellament d’una xarxa de tràfic de persones a Blanes que mantenien segrestades a quatre dones i les obligaven a prostituir-se. Així, Plataforma Acció Feminsta neix amb la voluntat d’organitzar un moviment fort i efectiu per parar els peus a comportaments que “van clarament contra la llei i contra la llibertat i dignitat de les dones”.

A l’acte de presentació de Plataforma Acció Feminista també hi van participar Amparo Ardanuy i Marian Anguita, referents de la lluita feminista blanenca.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit