Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Neix el projecte Ambaixadors del Maresme

L'objectiu és promocionar la comarca a través del punt de vista dels veïns i veïnes


El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ha presentat el projecte Ambaixadors del Maresme. Aquesta iniciativa vol involucrar a la ciutadania en l’impuls local dels municipis.

La presidenta del Consorci, Carme Ponsa, assenyala que el projecte neix amb la voluntat de promocionar la comarca a través de la veu dels veïns i veïnes dels municipis.

“El que volem és apropar d’una manera planera i que tothom l’entengui els diferents pobles del Maresme a tots els turistes i residents. Vam veure que una manera molt fàcil i entenedora era fer que el mateix veí o veïna d’un municipi expliqués una història, llegendes, productes locals, recomanacions, etc. D’aquí han sortit un munt de curiositats, espais i indrets especials per a anar a visitar. En realitat, és això el que volem, que tothom es quedi amb la idea que cal anar a veure aquest espai, cal anar a veure aquest lloc, cal tastar aquest  producte local d’aquest poble del Maresme”.

Els Ambaixadors del Maresme són 30 persones de totes les edats i de diferents municipis de la comarca. Des del Consorci assenyalen que són des de ciutadans fins a representants de museus, castellers, xefs, agricultors i empresaris.

La fotoperiodista i escriptora especialitzada en viatges Kris Ubach ha sigut l’encarregada de donar a conèixer la comarca des del punt de vista dels residents. Totes les entrevistes es poden trobar al web del Consorci de Turisme del Maresme.

La presentació del projecte Ambaixadors del Maresme s’ha fet a la Sala Odèon del Teatre Municipal de Canet de Mar.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit