Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Mor Dolors Fontanals, presidenta de la cadena Rosamar Hotels de Lloret

L'agost del 2023 la Cambra de Comerç de Girona i l'Ajuntament de Lloret de Mar, van fer un homenatge a la família Portavella Fontanals, responsable de Rosamar Hotels


Dolors Fontanals, presidenta de la cadena lloretenca Rosamar Hotels, ha mort a l’edat de 80 anys. Quan tenia dos anys, els seus pares, Pere Fontanals i Maria Bausili, van obrir l’Excelsior, el primer hotel de la família. Va ser l’any 1945. El 1947, la família, va obrir el xalet Armengol, que més endavant esdevindria l’hotel Rosamar.

A partir de l’any 1964, Dolors Fontanals, juntament amb el seu marit, Àlex Portavella, van impulsar el club Rosamar i el restaurant La Forquilla. El 1968 van inaugurar l’hotel Rosamar Màxim; el 1972, el Rosamar Garden; i, el 1998, el Rosamar Marítim.

Per aquesta vida dedicada a l’hostaleria, l’agost del 2023 la Cambra de Comerç de Girona i l’Ajuntament de Lloret de Mar, van fer un homenatge a la família Portavella Fontanals amb motiu dels 75 anys d’història de l’Hotel Rosamar & Spa. Els fills del matrimoni són els que segueixen al capdavant de la cadena. L’última obertura de Rosamar Hotels va ser Rosamar Es Blau el 2018.

Dolors Fontanals ha mort aquest divendres 5 de gener per una llarga malaltia.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit