Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Montse González, tècnica del Servei d’Empresa del CCS: “El valor afegit que tenim és que sortim, visitem els negocis i establim una relació de confiança que no aconseguiríem des del despatx”


 

Avui, al matí360 de Ràdio Marina, ens hi ha acompanyat Sílvia Fàbrega i Montse González del Servei d’Empresa del Consell Comarcal de la Selva (CCS).

Fàbrega apunta que des del final de la pandèmia els nivells d’emprenedoria a la Selva “s’ha mantingut”. “A l’any, uns 300 emprenedors ens visiten i d’aquests, l’any passat, 85 van crear el seu negoci. Aquest any continuem en línies bastant iguals”, explica. Tot i això, la tècnica subratlla que enguany volen reforçar les trobades d’emprenedors.

D’altra banda, González afegeix que el que sí que han detectat últimament és una tendència concreta amb els joves. “S’atrabeixen a autoocupar-se”, afirma. “És un altre format perquè amb poca inversió es tiren a la piscina i així és més fàcil comença”, diu.

Pel que fa a l’hora de treballar, les tècniques del Servei d’Empresa del Consell Comarcal de la Selva expliquen que, quan els presenten una idea de negoci, fan “un gran treball d’introspecció i de reflexió” per enfocar el projecte i reduir els riscos.

Les dues tècniques també subratllen el “valor afegit” del Servei d’Empresa del CCS. “Cada dia estem voltant per la comarca”, apunta Fàbrega. “Sortim i visitem els negocis”, afegeix González, “creem una relació de confiança entre el tècnic i el comerç, una relació que des del seient del despatx ens costaria molt arribar-hi”.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit