Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Més d’un miler de persones han participat en una jornada per conèixer el Port de Blanes

També hi han participat els serveis marítims de Mossos i Guàrdia Civil i la Fundació CRAM


El Port de Blanes ha celebrat, aquest diumenge, una jornada per apropar-se a la ciutadania, coincidint amb la celebració de Sant Pere, patró dels pescadors. En total, segons apunta l’ajuntament blanenc, hi han participat 1.200 persones, que han pogut gaudir de diferents activitats per conèixer com és la vida al port.

L’objectiu d’aquesta jornada era donar a conèixer el Port de Blanes a la ciutadania i, també, presentar les noves infraestructures de la Confraria de Pescadors.

El plat fort de la jornada ha sigut la Sardinada Popular, en què s’han servit un total de 865 plats de sardina. Segons expliquen des de l’Ajuntament de Blanes, aquest ingredient es va organitzar amb el suport de l’Organització de Productors Pesquers de Catalunya OPP 87 Peix Blau, formada per embarcacions d’encerclament dels ports de Blanes, l’Escala, Roses, Palamós, Sant Feliu i Guíxols, Barcelona i Vilanova i la Geltrú a Catalunya. L’objectiu principal d’aquesta Organització és fomentar la pesca responsable a la regió, promoure la comercialització del peix fresc d’alta qualitat i protegir els productors pesquers locals.

La jornada també ha comptat amb jocs i tallers pels infants i la projecció del documental Blanes, Vides Arran de Mar. També hi van participar els cossos d’emergència que habitualment operen a la zona portuària de Blanes, Mossos i la Guàrdia Civil, amb els seus respectius serveis marítims. Així, alguns dels assistents a la jornada han pogut veure els vaixells dels dos cossos. A més, també hi havia un estand de la Fundació per a la Conservació i Recuperació d’Animals Marins (CRAM), que es va encarregar d’explicar la col·laboració que sempre han trobat amb els pescadors i pescadores per poder recuperar tortugues marines.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit