test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Més d’un miler de persones han participat en la 7a Nit de l’Esport de Blanes

Com a novetat, en aquesta edició s'ha estrenat la categoria de premis Valors de l'Esport Blanenc, que reconeixen la Companyonia, el Respecte, l'Esforç i la Igualtat


Blanes ha celebrat una nova edició de la Nit de l’Esport. Aquest dissabte 8 de juny, la Ciutat Esportiva del municipi va acollir la setena edició d’aquesta gala de reconeixements als esportistes i clubs blanencs. Enguany hi van assistir prop de 1.500 persones, segons l’Ajuntament de Blanes.

L’objectiu de la Nit de l’Esport de Blanes, com assenyalen des del consistori, és premiar la tasca de totes les entitats esportives del municipi que vulguin participar-hi. Així, aquest any es van entregar un total de 37 premis dividits en diferents categories. D’una banda, els esportistes triats per les mateixes entitats esportives. En aquesta categoria es van entregar 27 guardons: 14 individuals i 13 per equips.

Estrena dels premis Valors de l’Esport Blanenc

Com a novetat, aquest any es va estrenar la categoria Valors de l’Esport Blanenc, amb premis que reconeixen la companyonia, l’esforç, el respecte i la igualtat. En el cas del premi per la Companyonia, el va rebre Alfons Llop, del Centre Excursionista de Blanes. Carla Sala Bergés, del Club Esportiu Blanenc de Gimnàstica Rítmica, va rebre el premi de l’Esforç; i Dara Jethzabel Aleman Fedoraszek va rebre el premi de Respecte.

També es van entregar els Reconeixements Especials. Van ser sis premis que van rebre Juan Domingo Martínez, treballador del Departament d’Esports jubilat; Ignasi Gironès Pujades, triatleta; Pau Martín, esportista de CrossFit; Maria Olalla, esportista d’halterofília; Kendall Martín, jugador de bàsquet; i Montserrat Fernández, jugadora de petanca.

A més, també es va lliurar un premi a Ainhoa Rodríguez Sala pel Treball de Recerca de Batxillerat ‘Cap a un esport inclusiu’.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit