test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Més d’un miler de participants al Plogging Day de Lloret de Mar


Més de 1.000 persones d’associacions de plogging de 17 països han participat al Plogging Day d’aquest passat dissabte a Lloret de Mar. La jornada s’ha celebrat a Lloret en el marc del Congrés Mundial de Plogging i ha coincidit amb sortides simultànies a diverses ciutats i municipis de tot el món. A Lloret de Mar han participat una trentena de persones en la convocatòria de la platja de Fenals. Per la seva banda, la Unitat Marítima dels Mossos d’Esquadra i representants del Club Esportiu dels Mossos d’Esquadra que van dur a terme una neteja del fons marí.

Entre Entre els participants destaca la presència d’Erik Alhström, a qui es considera el fundador del Plogging a Suècia el 2016 que també va clausurar la 1a edició del Lloret Plogging Congress.

El moviment Plogging consisteix en recollir residus del medi natural mentre es practica una disciplina esportiva. El Lloret Plogging Congress i el Plogging Day són una iniciativa impulsada per l’entitat “La mar de dones” amb la col·laboració de la Fundació Climent Guitart, l’Ajuntament de Lloret de Mar i el Club Esportiu dels Mossos d’Esquadra.

Foto: Aj. Lloret

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit