test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Més d’un miler d’alumnes de Blanes han participat en el Pla Educatiu de Mobilitat Segura d’aquest curs


La Policia Local de Blanes ha tancat el Pla Educatiu de Mobilitat Segura que ha dut a terme aquest curs 2023-2024. Enguany hi han participat prop de 1.500 alumnes dels centres educatius blanencs. Aquests alumnes són de cinquè de primària, i de 3r i 4t d’ESO.

L’objectiu del Pla Educatiu de Mobilitat Segura és fomentar una actitud responsable a la via pública entre els i les alumnes. Així, es fan activitats per abordar qüestions com el respecte i la convivència ciutadana.

D’una banda, es fan classes teòriques a les aules. Després es fan pràctiques amb bicicleta al Parc Infantil de Trànsit. Finalment, s’atorguen premis als i les alumnes que han superat amb bona nota la teoria i la pràctica. Per celebrar el final del pla d’aquest curs, s’han fet pràctiques amb karts, cedits gratuïtament per l’empresa Karting Blanes.

A més, també s’ha dut a terme l’activitat educativa ‘Canvi de Marxa’. En aquest cas la sessió es fa al Teatre de Blanes per estimular la conscienciació davant els accidents de trànsit i les seves conseqüències. Així es combinen audiovisuals i testimonis reals.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit