Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Més d’un 23% dels viatgers que aterren a l’Aeroport de Girona s’allotgen a Lloret


Un 23,6% dels viatgers que arriben a l’Aeroport de Girona s’allotgen a Lloret de Mar, segons un estudi realitzat pel Grup de Recerca en Economia, Indústria i Serveis de la Universitat de Girona (UdG). La recerca Els turistes a l’Aeroport de Girona-Costa Brava, estiu 2022 mostra que 430 enquestats havien escollit el municipi de la Selva Marítima com a destinació vacacional.

Els turistes a l’Aeroport de Girona-Costa Brava, estiu 2022 es va elaborar l’estiu passat amb 1.952 enquestats a la terminal de sortides de l’aeroport. D’aquests, 1.818 eren turistes estrangers de 9 països diferents. Els 134 restants provenien d’arreu del territori català, la Catalunya del Nord i la Franja de Ponent.

L’estudi, presentat a la sala polivalent de la Casa de Cultura de Lloret aquest dimecres, també inclou que la despesa mitjana dels visitants al municipi se situa en 158€ per dia. A més, segons els enquestats, la valoració global de l’estada és de 4,01 sobre 5.

Altres dades que mostra la recerca del grup de recerca de l’UdG són que la mitjana de l’estada se situa en 7,48 dies i més d’un 78% dels viatgers repetirien la seva estada.

Foto: Ajuntament de Lloret de Mar

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit