Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Més de 5.000 participants a la 37a Caminada Popular Nit de Sant Bonós de Blanes


Blanes ha pogut recuperar aquest any la Caminada Popular Nit de Sant Bonós després de dos anys sense poder-la celebrar arran de les restriccions sociosanitàries. Aquest 2022, la Caminada Popular ha complert la seva 37a edició i ha comptat amb més de 5.000 participants.

La Caminada Popular Nit de Sant Bonós és un recorregut de 8 quilòmetres que transcorren arreu del municipi blanenc. Aquest any, segons l’ajuntament, s’han complert les expectatives. En total hi van haver 4.700 inscripcions, a les quals cal sumar el nombre de persones que van fer el recorregut sense pitrall. Així, el total de participants de la 37a edició de la Caminada Popular s’enfila a més de 5.000.

El participant més característic, però, va ser el gegantó ‘Es Forcaner’, de la Colla Gegantera de Blanes. ‘Es Forcaner’ participa en la Caminada Popular des del 1998 sempre amb el número de dorsal 666.

Tot i que no és una competició, molts esportistes aprofiten la Caminada Popular Nit de Sant Bonós com un entrenament. Les dues persones més ràpides d’aquesta 37a edició han sigut Marta Romance i Víctor Aguilera, de Berga. En tercera posició ha quedat l’atleta blanenc Buba Sabaly.

Amb les inscripcions, els i les participants tenen la possibilitat de fer donacions voluntàries. Des de la 24a edició de la Caminada Popular, tot el que es recull es destina a entitats socials sense ànim de lucre. Aquest 2022, des del Departament d’Acció Social de l’Ajuntament de Blanes, s’ha decidit que un 50% del total recollit es destinarà a Càritas Interparroquial. L’altre 50% es donarà a El Bon Samarità.

Foto: Ajuntament de Blanes

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit