Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Més de 100.000 turistes estrangers van visitar el Maresme a l’octubre

Santa Susanna, Calella i Malgrat de Mar són els municipis que han rebut més turistes estrangers el passat mes d'octubre.


La comarca del Maresme va rebre 100.515 turistes estrangers durant el mes d’octubre. A falta de comptabilitzar els dos últims mesos de l’any, però, el Consell Comarcal del Maresme ja assegura que aquest 2023 la comarca assolirà xifres rècord de visitants internacionals.

Com recull l’informe estadístic de l’Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal, la xifra de turistes registrada a l’octubre queda per sota de la del setembre. Tot i això, representa un increment en la sèrie dels darrers 5 anys.

Enguany han visitat la comarca del Maresme 31.421 persones més que les que ho van fer fins a l’octubre del 2022. Així mateix, aquestes xifres també superen les registrades a la prepandèmia. En concret, 13.089 visitants més que l’octubre de 2019

Santa Susanna, Calella i Malgrat de Mar són els municipis que han rebut més turistes estrangers el passat mes d’octubre. A més, en tots tres casos el nombre de turistes ha augmentat en relació amb un any abans. Aquest fet, però, s’ha produït en la majoria de municipis de la comarca amb l’excepció de Dosrius, on ha minvat.

França, Regne Unit i Alemanya continuen sent els principals països emissors.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit