Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Més de 1.300 persones han participat aquest diumenge a la Run4Cancer a la Selva


Prop de 4.000 persones han participat aquest diumenge a la Run4Cancer a les comarques de Girona. Aquesta cursa solidària l’organitza cada any la Fundació Oncolliga de Girona en motiu de Dia Mundial de la Lluita contra el Càncer, el 4 de febrer. La cursa, per tots els públics i que es pot fer caminant o corrent, s’ha celebrat simultàniament a una dotzena de poblacions gironines.

A la comarca de la Selva han sigut quatre els municipis en què s’ha organitzat la Run4Cancer. Riudellots de la Selva ha estat la segona població de la demarcació amb més participants, 548; Anglès ha congregat 332 paarticipants; Tossa de Mar, 251; i, Maçanet de la Selva, 199.

La iniciativa de Run4Cancer va néixer l’any 205 amb un doble objectiu. D’una banda, recollir fons per finançar els serveis que l’Obcolliga ofereix per millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer i de les seves famílies. D’altra banda, també és una oportunitat per promoure l’activitat física, un hàbit saludable que pot ajudar a prevenir l’aparició del càncer.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit