Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Més 3.000 persones participen a la Festa del Ranxo de Vidreres d’aquest any

En total s'han elaborat 10.000 racions de ranxo, més de 2.900 litres


Vidreres ha tornat a celebrar la tradicional Festa del Ranxo aquest dimarts 13 de febrer. Enguany hi han participat més de 3.000 persones i s’han preparat 2.900 litres de ranxo, el que es traduiria en més de 10.000 racions d’aquest plat tradicional i històric vidrerenc, segons l’ajuntament.

La preparació del Ranxo va començar diumenge al matí amb la recollida dels aliments per les cases del nucli del municipi. La recollida va continuar dilluns per les cases de pagès. Finalment, aquest dimarts a les sis del matí ha començat l’elaboració del Ranxo a la plaça Lluís Companys.

A partir de les 12 h, s’ha fet la tradicional subhasta del Ranxo i, posteriorment, la Rua del Ranxo i Carnaval pels carrers de la vila. Ha sigut a les 14 h, quan s’ha celebrat el tastet oficial i el repartiment de Ranxo a la plaça Lluís Companys. A partir de les 14:30 h ha començat el dinar popular per a tots aquells que volguessin degustar al plat. A més, coincidint amb la cita, també s’ha organitzat una fira d’artesania.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit