Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Mataró torna a posar en marxa el servei de serenos

El servei començarà aquest divendres 5 de juliol i acabarà a mitjans d'octubre


L’Ajuntament de Mataró ha tornat a activar el servei de serenos. Es tracta d’un equip d’agents cívics nocturns, que aquest any el formaran 14 persones. Treballaran en la promoció i prevenció del civisme i la convivència. Així doncs, es focalitzaran, principalment, en la detecció i comunicació d’incidències a l’espai públic a través de la presència continuada al territori.

Els serenos treballaran de dimecres a diumenge, de 19 h a 2.20 h, des d’aquest 5 de juliol i fins a mitjans d’octubre. En les seves tasques, el consistori mataroní enumera la detecció de situacions d’incivisme, conflictes i molèsties a l’espai públic que provoquin problemes de convivència i la detecció de molèsties, incidències o incompliments d’horaris d’establiments públics. També el suport als programes preventius de caràcter transversal en matèria de convivència i civisme amb tasques de sensibilització de la ciutadania; i, a més, el tancament i obertura d’espais públics.

Als caps de setmana, a més, l’Ajuntament exposa que els agents cívics nocturns prestaran especial atenció al front marítim i, durant Les Santes, concentraran la seva presència en els espais on tinguin lloc els actes de la Festa Major.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit