Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Mataró tindrà un nou hospital privat


Mataró acollirà el nou hospital privat CreuBlanca Maresme. El nou equipament estarà ubicat al carrer Pablo Iglesias número 43, a l’antiga seu de l’edifici de Caixa Laietana. Segons informen des de CreuBlanca, està previst que el nou hospital privat de Mataró entri en funcionament després de l’estiu.

L’Hospital CreuBlanca Maresme oferirà cobertura sanitaria a més de 90.000 persones, com informa CreuBlanca en un comunicat. De fet, preveuen que aquesta població sigui de localitats com el Barcelonès Nord, el Maresme, part del Vallés Oriental i la Selva.

En el mateix comunicat, CreuBlanca exposa que el nou hospital privat de Mataró podrà atendre la majoria d’especialitats mèdiques i quirúrgiques. A més, afegeixen que també disposarà de tecnologia en Diagnòstic per la Imatge i amb equips de resonància magnètica, TAC, radiologia intervencionista, ecografia i mamografia. D’altra banda, també expliquen que en una primera fase, el nou hospital disposarà de servei d’urgència de 24 hores, laboratori d’anàlisi, més d’una vintena de consultes externes i àrees de formació amb la col·laboració amb escoles superiors i universitats.

Actualment, el grup CreuBlanca compta amb quatre centres a la ciutat de Barcelona i una xarxa de centres associats a l’Aragó.

Foto: CreuBlanca

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit