Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Mataró recupera la figura del ‘sereno’ a partir del juliol


Mataró recuperarà aquest mes de juliol la figura del ‘sereno’ nocturn. El servei es posarà en marxa el proper dilluns dia 4 i estarà format per dotze agents que recorreran els carrers de la capital del Maresme amb l’objectiu de “reforçar” la sensació de seguretat i ser els ulls de la resta de serveis de l’Ajuntament durant la nit, segons expliquen des del consistori.

A diferència d’altres serveis similars, com el que s’han implantat darrerament a Santa Coloma de Gramenet, Cornellà de Llobregat o Figueres, els serenos de Mataró no faran acompanyament de persones durant la nit, almenys de moment. L’alcalde de Mataró, David Bote, ha dit que “es tracta d’una prova pilot i a partir del seu funcionament podrem avaluar com continua”.

La dotzena d’agents del servei treballaran des de les deu de la nit fins a les cinc de la matinada en parelles o grups de tres, en funció del dia, el lloc i el tipus de servei. Estaran repartits de forma similar als agents de la policia local: sud, est i oest de la ciutat. La posada en marxa d’aquest servei té un cost de 450.000 euros anuals.

Foto: Aj. Mataró

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit