Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Comença la temporada de Pastorets a la Selva i al Maresme


Amb l’arribada de Nadal arrenca la temporada de Pastorets. Enguany, la Coordinadora de Pastorets de Catalunya ha programat més de 250 funcions en 53 municipis, 3 d’ells a la comarca del Maresme. Concretament, són Mataró, Premià de Mar i Arenys de Munt i plegats faran un total de 16 funcions. Tot i això, hi ha altres municipis com Lloret de Mar o Santa Coloma de Farners que també faran representacions de Pastorets.

Pastorets del Maresme

L’inici de la temporada de Pastorets al Maresme s’ha donat aquest mateix diumenge a la Sala Cabanyes de Mataró. A la capital de comarca els Pastorets es podran veure també el 23, 26 i 30 de desembre i el 6, 7, 13, 14, 20 i 21 de gener.

D’altra banda, a Premià de Mar es faran dos tipus de pastorets: els més tradicionals (23, 29 i 30 de desembre i 1 i 7 de gener) i l’adaptació Pastorets? de l’obra L’estel de Natzaret (18 i 19 de desembre i 2 de gener).

Per últim, el Centre d’Arenys de Munt acollirà els 20 anys dels Pastorets Musicals que es podran veure el dia 25 de desembre.

Pastorets de la Selva

A la capital de la comarca, Santa Coloma, del 23 al 29 de desembre representaran els Pastorets Low Cost al Teatre Molta Merda.

Per la seva banda, el Casal de l’Obrera de Lloret acollirà Els Pastorets, enguany amb novetats com la direcció a tres mans o la interpretació de Satanàs i Llucifer per actrius. A Lloret Els Pastorets es podran veure el dia 26 de desembre.

 

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit