Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Mario Ros deixa el grup municipal del PSC a Blanes per “desavinences” amb els socialistes


El regidor de l’Ajuntament de Blanes, Mario Ros, ha deixat el grup municipal del PSC per “desavinences” amb els socialistes i passa a ser regidor no adscrit. Ros, que havia estat alcalde del municipi durant els dos darrers anys de l’anterior mandat, ha comunicat la seva decisió a l’alcalde actual, Àngel Canosa. La renúncia es recollirà al ple del proper 29 de setembre, quan se n’haurà de donar compte de forma oficial.

Mario Ros és el tercer regidor blanenc que ha pres la decisió de deixar el seu grup polític municipal durant aquest mandat. Anteriorment també ho van fer José Morcillo i Sergio Atalaya que, en aquest cas, del grup municipal de Ciutadans.

Ros va entrar per primera vegada com a regidor a l’Ajuntament de Blanes el febrer de l’any 2016, en substitució de l’anterior regidora socialista Susanna Ramajo, qui va renunciar al seu càrrec. Posteriorment, l’1 de desembre de l’any 2017, va passar a ser alcalde de Blanes després que el 17 de novembre l’anterior batlle, Miquel Lupiáñez, també havia renunciat al càrrec.

Abans de ser alcalde, Mario Ros havia estat regidor d’Acció Social, Igualtat i Nova Ciutadania. Durant aquest període va ser l’impulsor per crear la nova àrea d’Igualtat. En el seu vessant més personal, és músic i compositor internacional de professió, ha estat guardonat en nombroses ocasions, i les seves obres s’han pogut gaudir en auditoris i concerts d’arreu de l’estat espanyol, Europa, Nova York i Argentina, entre d’altres.

Foto: Aj. Blanes

Josep Lluís Vidal
Director de Ràdio Marina i marina360.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit