test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Marina Vall-llosada: “Invertim molts recursos tècnics i econòmics per prendre consciència sobre la preservació del medi ambient”


 

Blanes viu la Setmana del Mar amb un ampli ventall d’activitats que demostren la cultura marinera del municipi. N’hem parlat amb Marina Vall-llosera, tinent d’alcalde i regidora de Medi Ambient del municipi, i Gemma Ciuró, directora de la Biblioteca Comarcal de Blanes.

Vall-llosera ha parlat de la gestió mediambiental de la seva regidoria i del suport que ofereixen al sector pesquer: “La nostra activitat diària està enfocada a molts altres temes, però, sobretot, a la preservació del medi ambient”.

Per la seva part, Ciuró ha ampliat informació de les activitats de la Setmana del Mar i ha explicat l’interès pel mar per part de la biblioteca pública que dirigeix, amb 1.329 documents relacionats sobre aquesta temàtica: “Som biblioteca marinera”.

La conversa ha repassat molts altres temes com la bona acollida del projecte “Blanes Arran de Mar” o l’ordenança conjunta amb l’Ajuntament de Malgrat per a la preservació del Delta de la Tordera. “Hem viscut d’esquenes al riu Tordera i ara hem vist la bellesa que tenim aquí”, afirmava Vall-llosera.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit