Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Marina Vall-llosada: “Esperem no acabar comptabilitzant una tona de residus en aquesta recollida del fons marí”


Al matí360 de Ràdio Marina d’avui ens hi han acompanyat Marina Vall-llosada, regidora de Medi Ambient de l’Ajuntament de Blanes, i Pere Lagrange, president de l’empresa de submarinisme Blanes Sub. Vall-llosada i Lagrange ens han parlat sobre la neteja del fons marí que s’ha organitzat aquest diumenge al voltant de Sa Palomera.

A l’agost es va fer la primera neteja del fons marí just després del Concurs de Focs de Blanes. Aquesta segona neteja estava prevista pel fer-se al setembre, però com ha explicat Vall-llosada, “per tema de permisos l’hem allargat fins a l’octubre”.

La regidora ha explicat que aquesta activitat està organitzada des de l’ajuntament amb la col·laboració de Blanes-Sub, submarinistes voluntaris i Creu Roja, que organitzarà els voluntaris de terra. A més, Vall-llosada ha explicat que durant aquesta setmana també hi ha hagut una empresa especialitzada netejant tots els punts de Sa Palomera més inaccessibles i perilloses.

Lagrange ha explicat que a la zona de Sa Palomera “és un punt on s’acaba una riera i on s’ho concentren molts residus com burilles, sobretot, però també plàstics”, entre altres. A més, però, el president de Blanes-Sub ha explicat que “a vegades entrem en debat de si recollir o no alguns residus perquè sovint damunt d’aquests s’han creat ecosistemes”.

Vall-llosada ha sentenciat que el que cal és “educació, educació, educació i consciència” i que, per aquesta segona neteja, “esperem no haver de comptabilitzar una tona de residus recollits”.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit