Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Marc Coll: “L’Esbart Joaquim Ruyra s’ha convertit en una entitat de servei de la cultura popular a Blanes i a Catalunya”


 

Avui, al matí360 de Ràdio Marina ens hi ha acompanyat Marc Coll, el president de l’Esbart Joaquim Ruyra. Amb ell hem parlat sobre el 60è aniversari d’aquesta entitat.

Seixanta anys no se celebren cada dia i per aquest 2023 i amb motiu del seu aniversari, l’Esbart Joaquim Ruyra ha celebrat tot un seguit d’activitats i actuacions per celebrar aquesta “efemèride”, com diu el president de l’entitat. Marc Coll apunta que afronten aquest any amb “molta il·lusió” i ganes de compartir l’aniversari amb tothom.

Després dels anys de pandèmia, que van ser un “drama” segons Coll, l’Esbart Joaquim Ruyra de Blanes prepara un aniversari per créixer i recuperar la massa social, com ha explicat el president. “Les activitats estan adreçades a tothom”, ha dit.

Més de mig segle dona per molt i l’Esbart, amb una llarga història i trajectòria, “s’ha convertit en una entitat de servei de la cultura popular a Blanes i a Catalunya”, ha dit Coll.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit