Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Manolo García, M Clan i Loquillo completen el cartell del festival Arts d’Estiu de Pineda


El Festival Arts d’Estiu de Pineda de Mar ha presentat aquest dijous el cartell definitiu de l’onzena edició que tindrà lloc del 2 al 21 d’agost al Passeig Marítim de la població. Manolo Garcia, Loquillo, Joan Dausà, M Clan, Fangoria, Niña Pastori, Nancy Rubias, Índia Martínez, Joan Dausà, Antonio José i God Save the Queen s’afegeixen als ja anunciats de Pablo Alborán, Serrat, Earth Wind and Fire, Hombres G, Mayúmana i La Oreja de Van Gogh. També hi haurà lloc per la màgia de Mag Lari i l’humor de David Guapo, una festa Holi i l’actuació d’El Pot Petit’.

El pressupost d’aquest 2022 s’enfila fins al milió d’euros, dels quals un 20% corresponen a subvencions de l’Ajuntament i de la Generalitat. Pel que fa al recinte, ubicat des del 2019 al Passeig de Mar de Pineda, pot acollir fins a 2.200 persones assegudes. Amb el públic parcialment dret, la capacitat creix fins a 3.700 (3.000 dretes a la platea i 700 a la grada). Aquesta segona fórmula és la que s’emprarà en cinc dels vint concerts del festival.

L’any passat, el festival va comptar amb l’assistència de 14.000 persones, el que va suposar un 92% d’ocupació. Fins aquest dijous s’havien venut 5.000 entrades per als concerts d’enguany.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit