Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Malgrat repeteix enguany com a Vila del Llibre amb l’Alguer com a ciutat convidada


Torna un any més de Xarxa de Viles del Llibre amb nou festivals literaris, més de 300 activitats i 500 participants vinculats al món del llibre. Una de les Viles del Llibre d’aquest 2023 tornarà a ser Malgrat de Mar per segon any consecutiu, amb l’Alguer com a ciutat convidada. Altres poblacions catalanes que acolliran l’esdeveniment seran Cabrils, l’Escala, Barcelona, Girona, Mollet del Vallès o Balaguer, entre altres.

El director de Viles del Llibre, Enric Bono, ha manifestat que aquest any la iniciativa “consolida territoris i espais en un any difícil d’eleccions”. A més, ha remarcat que els fa il·lusió incorporar nous territoris com Mollet del Vallès, Balaguer i Girona.

La iniciativa començarà aquest any a L’Escala, que arriba a la cinquena edició. Com ha explicat Sebastià Bennasar, curador programàtic de la Xarxa de Viles del Llibre, la convidada d’honor de l’Escala serà la Catalunya Nord i ja s’ha confirmat la presència de Joan-Lluís Lluís o Joan-Daniel Bezsonoff.

Sitges arribarà a la tercera edició i entre les novetats d’aquest 2023 hi ha un canvi d’ubicació. Enguany la Vila del Llibre es farà al centre i no al passeig de Terramar i, per primer cop, Portugal en serà el país convidat d’honor.

Altres municipis que repeteixen són Cabrils, que tindrà l’emergència climàtica com a eix central i Calafell, dedicada a la literatura infantil i juvenil i als oficis del llibre.

Foto: Carola López // ACN

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit