Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Malgrat rep el distintiu de Destinació Turística Intel·ligent

El municipi ha rebut el reconeixement en el marc de la Fira Internacional de Turisme de Madrid


Malgrat de Mar ha rebut el distintiu de Destinació Turística Intel·ligent aquest dijous a la Fira Internacional de Turisme de Madrid. Després d’haver estat avaluat, el municipi de Malgrat compleix un 32,2% dels requisits exigits per ser Destinació Turística Intel·ligent.

El municipi del Maresme va esdevenir membre de la xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents (Red DTI) el maig de 2022. Els requisits per ser reconegut com aquest tipus de destinació s’engloben en governança, innovació, tecnologia, sostenibilitat i accessibilitat. Així, la xarxa té com a objectiu aconseguir ser una destinació turística innovadora, consolidada sobre una infraestructura tecnològica d’avantguarda, que garanteix el desenvolupament sostenible del territori turístic, i que alhora sigui accessible per a tothom. A més, que faciliti la interacció i integració del visitant amb l’entorn i incrementi la qualitat de la seva experiència a la destinació i millora la qualitat de vida del resident.

La xarxa Red DTI és una iniciativa de la Secretaria d’Estat de Turisme, a través de SEGITTUR, per fomentar l’intercanvi d’experiències i coneixement que vol implantar un nou model de millora de la competitivitat i el desenvolupament turístic, basat en la governança i la corresponsabilitat turística.

Després de la diagnosi i avaluació feta, Malgrat assenyala que continuarà treballant per assolir els ítems pendents segons aquest informe.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit