Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Malgrat, Lloret i Sant Hilari revaliden les 4 Flors d’Honor de Viles Florides


Malgrat de Mar, Lloret de Mar i Sant Hilari Sacalm han revalidat les 4 Flors d’Honor de Viles Florides. El moviment Viles Florides, impulsat per la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC), és una iniciativa que promou la transformació de racons en pobles i ciutats de Catalunya i Andorra a través d’espais verds, urbans i enjardinats.

A l’edició d’aquest 2023 s’han guardonat un total de 164 municipis. Pel que fa a la distinció de les 4 Flors d’Honor, l’han rebut 19 municipis, entre els quals hi ha Malgrat, Lloret i Sant Hilari. Pel que fa a les altres distincions, la de les 3 Flors d’Honor l’han rebut 74 municipis; la de 2 Flors d’Honor, 55; i, la d’una Flor d’Honor, 16 municipis.

Lloret de Mar s’ha endut el premi més destacat: la Flor d’Or Pere Cabot per la seva trajectòria en el moviment Viles Florides i la diversitat i qualitat en l’aposta del seu patrimoni vegetal. Pel que fa a Malgrat de Mar, aquest és el 7è any en què renova el guardó. Sant Hilari Sacalm, per la seva banda, aquest any ha revalidat la distinció de la iniciativa de la qual forma part des del 2012.

Foto: Ajuntament de Sant Hilari Sacalm

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit