Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Malgrat ha registrat un 75% menys d’accidents en els últims 15 anys


Els accidents de trànsit s’han reduït un 75% en els últims 15 anys a Malgrat de Mar segons les dades publicades pel consistori. L’any passat es van produir 65 accidents i, l’any 2007, en van ser 261. El 2021 es van registrar 57 accidents i l’any 2019, 72. Així, l’evolució de les dades els accidents en els últims quinze anys, indiquen una reducció del 75%.

Segons les dades de la Unitat d’Investigació d’Accidents de la Policia Local de Malgrat de mar, l’any 2022 es van registrar sis zones de risc a la xarxa viària del municipi. En primera posició queda l’avinguda Costa Brava amb vuit accidents. La segueixen el carrer Francesc Sanllehí i Bosc, l’avinguda Mediterrània i carrer Ramon Turró amb sis accidents en cada via. També, l’avinguda dels Països Catalans amb tres i l’avinguda Tarragona amb tres. Del total de 65 accidents de l’any passat, 47 van resultar sense ferits i 18 amb ferits: dos greus i 16, lleus.

Des de l’Ajuntament de Malgrat també recullen que 35 accidents van ser provocats per infringir les normes de circulació i 28, per la distracció del conductor. Dos van ser provocats per obstacles.

Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit