Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Malgrat comença les obres per convertir l’avinguda Països Catalans en un corredor verd


L’Ajuntament de Malgrat de Mar ha posat en marxa la primera fase del projecte de renaturalització de l’avinguda dels Països Catalans. El projecte convertirà aquesta avinguda en un connector verd entre la carretera N-II i el Passeig Marítim amb l’objectiu d’incrementar els espais de verd urbà. A més, també renovarà l’arbrat que està en mal estat fisiològic i ha envellit prematurament.

Les obres, que inicialment afecten el tram entre la rotonda de Can Palomeres i la cruïlla amb el carrer de Joan Maragall, tenen un cost de 269.567,15 euros. En aquesta primera fase, les obres inclouen des del Passeig Marítim fins a l’avinguda de la Costa Brava.

Aquest projecte parteix d’un avantprojecte redactat per la Diputació de Barcelona, també instal·larà un nou sistema de reg de degoteig a les zones plantades i amb inundadors als nous arbres.

Amb les obres, també es crearà un tram de carril bici a la vorera i un tram a la calçada i s’hi faran petites modificacions de vorades i passos per millorar l’accessibilitat de l’espai.

Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit