Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Malgrat celebrarà la 1a Fira d’Ocupació i Formació al març

Hi participaran 10 centres de formació, 17 entitats que treballen per millorar l'ocupabilitat de les persones en recerca activa de feina i 15 empreses locals que tenen llocs per cobrir


Malgrat de Mar celebrarà la 1a Fira d’Ocupació i Formació del municipi. La data escollida és el 7 de març i el lema és ‘Informa’t, Forma’t i Ocupa’t’. Com expliquen des de l’Ajuntament de Malgrat, la fira vol ser un espai de trobada entre les empreses locals i el talent local.

La Fira d’Ocupació i Formació neix amb l’objectiu de fomentar l’orientació laboral i formativa, oferint als assistents l’oportunitat de conèixer les diferents opcions de recerca de feina i les possibles sortides laborals i de formació. A més, segons el consistori, també vol connectar el teixit empresarial local amb els centres educatius, els estudiants i les persones en recerca de feina i promoure les empreses locals.

Aquesta primera edició, que es farà de 10 h a 14 h al Pavelló Germans Margall, comptarà amb la presència de deu centres de formació professional, universitària i de persones adultes del territori. Aquests donaran a conèixer la seva oferta formativa. També hi participaran 17 entitats que treballen per millorar l’ocupabilitat de les persones en recerca activa de feina i 15 empreses locals que tenen llocs per cobrir.

Durant la jornada hi haurà sessions breus per oferir informació pràctica sobre diferents qüestions relacionades amb la recerca de feina i la formació i un Speed Job Dating, unes entrevistes de feina ràpides. Per participar en les càpsules informatives o l’speed job dating cal fer inscripció prèvia.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit