Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Malgrat celebra el Festival Internacional de Bandes de Música


Malgrat de Mar celebrarà el Festival Internacional de Bandes de Música del 4 al 7 d’octubre. A l’edició d’enguany hi participen grups de la República Txeca, Polònia, Estònia, Suïssa, Itàlia, Dinamarca, Letònia, Àustria i Espanya.

El Festival Internacional de Bandes de Música de Malgrat arrencarà el dimecres 4 d’octubre amb una exhibició de grups de folk d’Estònia i Polònia al parc de Can Campassol. Al Passeig Marítim hi actuarà una banda danesa.

L’endemà, dijous, al Passeig Marítim es podrà gaudir de les bandes de Suïssa i la República Txeca. A la plaça de l’Església hi haurà una exhibició dels grups de folk de València, Croàcia i la República Txeca. A més, a la plaça de Josep Anselm Clavé hi actuaran bandes de Suïssa, Polònia i Dinamarca.

El divendres hi haurà una desfilada amb la participació de tots els grups de folk i bandes de música des del Passeig Marítim fins a la cantonada amb l’avinguda dels Països Catalans fins a la plaça de l’Església. A la plaça de Josep Anselm Clavé es farà una exhibició de tots els grups de folk participants en el festival i, al Parc de Can Campassol, es farà una exhibició de totes les bandes de música participants al certamen.

El Festival Internacional de Bandes de Música de Malgrat acabarà el dissabte 7 d’octubre. Ho farà amb una exhibició de totes les bandes de música participants i de tots els grups de folk al Parc Francesc Macià.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit