Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Malgrat arrenca el projecte ‘Llegim el riu’ amb una formació


Malgrat de Mar dona el tret de sortida al projecte ‘Llegim el riu’ aquest dilluns. Serà amb una formació a totes les persones voluntàries d’aquest projecte de ciència ciutadana.

El projecte ‘Llegim el riu’ és un projecte de recerca de ciència ciutadana centrat en el coneixement de la qualitat de l’aigua de diferents municipis de l’àrea d’influència de les conques del Besòs i la Tordera. Amb els resultats d’aquest procés científic ciutadà de recerca i interpretació de dades, es cocrearan amb la ciutadania recomanacions de polítiques públiques de gestió i conservació del patrimoni fluvial. La iniciativa l’impulsa i coordina la Gerència de Serveis de Biblioteques i la Gerència de Serveis de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona. A més, ‘Llegim el riu’ complementa la iniciativa RiuNet.

La primera sessió formativa tindrà lloc aquest dilluns 26 de febrer a la Biblioteca La Cooperativa a les 18.30 h. S’hi presentarà el projecte i s’establirà el funcionament del grup.

La primera sortida es farà el 9 de març de 10 h a 13 h. L’objectiu serà recollir informació, fent ús del mètode científic i conèixer els ecosistemes fluvials, per poder fer observació i valoració dels primers resultats.

Les persones interessades a ser voluntàries encara es poden inscriure posant-se en contacte amb la Biblioteca La Cooperativa, trucant al telèfon 93 761 90 32 o bé enviant un correu electrònic a b.malgrat.lc@diba.cat

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit