Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Malgrat aprova el nou cartipàs després de l’entrada de Junts al govern

El nou cartipàs municipal de Malgrat de Mar ha redistribuït les tinències d'alcaldia i les diferents àrees entre els tres membres de l'equip de govern.


L’Ajuntament de Malgrat de Mar ha aprovat el nou cartipàs municipal després de la incorporació de Junts per Malgrat (JXM) a l’equip de govern. Amb l’entrada de Junts, el govern malgratenc passa a tenir majoria amb 12 regidors.

Com s’ha aprovat a la sessió extraordinària del ple de l’Ajuntament de Malgrat, el nou cartipàs incorpora nous tinents d’alcaldessa. Així, les tinències d’alcaldia s’han repartit entre Jordi Lluís Farré (PSC), Carme Ponsa (JXM), Jofre Serret (Malgrat ens Mou) i Agustín Marín (PSC).

D’altra banda, el nou cartipàs també s’ha dividit en quatre àrees. Desenvolupament Urbà, Serveis, Sostenibilitat i Via Pública liderat per Jordi Lluís Farré; Govern Obert i Atenció Ciutadana sota la gestió de Carme Ponsa; rets Socials; i, Serveis a les Persones amb Jofre Serret al capdavant i Promoció Econòmica i Acció Municipal amb Agustín Marín. Per la seva banda, Alcaldia gestionarà la direcció general, secretaria general, intervenció, tresoreria, comunicació institucional, assistència als grups municipals, policia local i agenda urbana, que ha delegat al comissionat al regidor de JXM Miquel Casajuana.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit