test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Maçanet Residencial afronta un estiu “complicat” pel que fa al servei d’aigua potable


L’Ajuntament de Maçanet de la Selva afronta un estiu “complicat” respecte al servei d’abastament d’aigua potable a la urbanització Residencial Park. Ho ha dit l’alcaldessa del municipi, Natàlia Figueras, en el transcurs d’un ple extraordinari dedicat pràcticament a aquesta qüestió i que ha tingut lloc aquest dimecres.

Fins fa 15 dies una empresa privada s’encarregava de l’abastiment de l’aigua potable d’aquesta urbanització. Ara el consistori ha assumit temporalment la gestió directa mitjançant un decret d’urgència després de detectar diverses deficiències en el servei.

L’alcaldessa ha afirmat que el principal problema amb el que s’ha trobat el consistori és que la xarxa no està correctament dimensionada per les necessitats de la població, a banda de diversos problemes de salubritat -com canonades amb animals morts al seu interior- que s’han detectat. En els quinze dies que fa que el consistori gestiona el servei d’aigua ja s’han fet una cinquantena d’actuacions. La primera estimació del cost de les actuacions que s’han realitzat gira entorn els 650.000 euros.

Foto: Aj. Maçanet de la Selva

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit