Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Maçanet, Tordera i Malgrat celebren els Tres Tombs aquest diumenge


Aquest diumenge 21 de gener, Maçanet de la SelvaTordera i Malgrat de Mar celebraran la festivitat de Sant Antoni Abat: els Tres Tombs.

A Malgrat, la celebració començarà a les 10 h amb una xocolatada a les Peixateries Velles. Després començarà la cercavila que recorrerà el carrer del Carme fins a la plaça de l’Església. Allà es faran els tradicionals Tres Tombs pels carrers Carme, Sant Isidre, Passatge Església i plaça de l’Església. La cercavila anirà presidida per un tractor amb la imatge de Sant Antoni Abat i acompanyada de la geganta Rita. Després dels Tres Tombs, mossèn Salvador Gras farà la tradicional benedicció dels animals.

A Tordera, per la celebració de Sant Antoni Abat, ha organitzat una missa a les 12 h a l’Església Parroquial en honor al Sant. En acabar es farà la benedicció dels animals i, llavors, un dinar de germanor a les Ferreres.

A Maçanet de la Selva, la celebració començarà amb un esmorzar popular a les 9.30 h al Camp d’en Cinto. En aquest lloc, també es farà la concentració de cavalls i carruatges i el sorteig d’una panera amb productes locals. A les 11.30 h sortirà la cercavila i, al cap d’una hora, començarà la benedicció dels animals i els Tres Tombs a la plaça de l’Església.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit