test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Maçanet ho té tot a punt per la Festa Major


Maçanet de la Selva celebrarà la Festa Major del 9 al 13 d’agost. Durant cinc dies, des de l’ajuntament s’han programat una trentena d’activitats per a tots els públics.

La programació

La Festa Major de Maçanet arrencarà la tarda d’aquest dimecres 9 d’agost amb l’obertura de quatre exposicions: la de Maçanet Residencial Parc, a la Capella de Sant Sebastià; la de maquetes romàniques a càrrec d’Emili Peral, a Can Trinxeria; a del Casal de jubilats, a la sala polivalent de la biblioteca municipal; i, la de les Mestresses de Maçanet, a la Sala TrinxArt. També el dimecres, a les 20 h a la Pista Jardí, es farà el pregó de Festa Major 2023. A la nit, a l’Espai Barraques, serà la Nit de Grups Locals.

El dijous, dia de Sant Llorenç, es farà una missa solemne en honor al patró del municipi en què hi participarà la coral d’El Gínjol. A més, en acabar, es farà un vermut a la plaça de l’Església. A la tarda, amb l’Orquestra Selvatana, es farà una audició de sardanes i el Concert de Festa Major. A la nit, a l’Espai Barraques, hi actuaran Di-versiones, The Pink Goats i Tutú-Keké.

De cara a divendres, la Pista Jardí es convertirà en un parc d’aventures. A la tarda, amb l’Orquestra Costa Brava es farà una audició de sardanes i el Concert de Festa Major. A més, divendres a la tarda també se celebrarà el XIII Sobrerodes. A la nit Els Catarres, Porto Bello i La Masovera Barbuda, actuaran a l’Espai Barraques.

Dissabte hi haurà un circuit 4×4 al Camp d’en Brossa de 9 h a 19 h. A la tarda, l’Orquestra Maravella farà una audició de sardanes i també actuarà al Concert de Festa Major. A la nit, per l’escenari de l’Espai Barraques hi passaran Dorian, Fugados de Alcatraz i Ahuix-DJ.

L’últim dia de la Festa Major de Maçanet, diumenge, hi haurà la trobada de puntaires a la Pista Jardí. A més, tammbé es farà la Cercavila de Gegants i la Proclamació del Pubillatge. Pels més petits, a la tarda, l’Espai Barraques acollirà Versions per xics. A la nit, a la Pista Jardí hi actuarà un tribut a Mecano i a l’Espai Barrauqes hi haurà Festa Flaix.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit