Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Maçanet gestionarà l’aigua de manera indirecta a través d’una concessió a una empresa

El canvi de forma de gestió del servei implicarà que continuï sent municipal, però gestionat per una empresa concessionària


L’Ajuntament de Maçanet de la Selva farà un canvi en el model de gestió de l’aigua del municipi. Tal com es va aprovar al ple ordinari del 29 de gener, el consistori continuarà sent el titular, però la gestió es farà indirectament a través d’una concessió a una empresa.

En un principi el consistori maçanetenc s’havia plantejat gestionar el servei a través d’una societat mercantil municipal. Tot i això, en veure l’estat del servei i el nivell d’inversió que la xarxa municipal necessitava, l’ajuntament va veure inviable la gestió amb una empresa municipal.

El consistori remarca que no pot assumir la inversió de la gestió. De fet, apunten que els treballs de millora de la infraestructura ascendeixen a un mínim de sis mil euros. I és que, com expliquen des de l’ajuntament, l’actual concessió està vençuda des del 1997. Així doncs, l’alcaldessa Natàlia Figueras, assenyala que en tres dècades “no s’ha actualitzat el servei de gestió de l’aigua”. Així, assegura que “no s’han tingut en compte els canvis i les noves necessitats”.

Amb aquest context, l’Ajuntament de Maçanet posarà a licitar una nova concessió perquè sigui una empresa la que s’encarregui de prestar el servei.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit